Vi Elsker Golf 2021 m. Lis Sørensen og Shu-Bi-Dua – se kalenderen her

Vi håber, du vil være med Vi Elsker Golf i 2021?

Allerede nu er fire Vi Elsker Golf arrangementer på kalenderen i 2021. Og i alle fire tilfælde kan du enten opleve LIS SØRENSEN eller de gamle Shu-Bi-Dua drenge anført af Michael Hardinger og Jørgen Thorup i Hardinger Band.

Vi håber, at du/I har lyst til en ny omgang Vi Elsker Golf, og hvis du tilmelder dit hold til et hvilket som helst arrangement inden 1. december, så lægger vi et dusin Vi Elsker Golf bolde klar til hele holdet ved ankomst.

Vi Elsker Golf som I kender det (Sommer på Rømø)
I 2019 og 2020 har Vi Elsker Golf været afviklet fra torsdag – søndag, og den mulighed har du også næste år. Fra 10. – 13. juni afholdes Vi Elsker Golf classic, og foruden Shu-Bi-Dua på velkomstaftenen, så bliver der også LIVE musik lørdag aften.

Hverdage
Vi har lavet to hverdagsarrangementer i 2021, så hvis du har mulighed for at stikke af sted på hverdage, kan du spare en lille smule penge. Vi har lavet et hverdagsarrangement i både juni og september.

Oplev Lis Sørensen ved Vi Elsker Golf på Rømø den 6. og 17. juni 2021.

Arrangement med 2 overnatninger (Den med fart på)
Fra 5. – 7. juni inviterer vi til vores første lørdag – mandags arrangement. På den måde kan grupper, der gerne vil afsted en weekend med to overnatninger få deres vilje, og det samme gælder de mest arbejdsramte. Vi tager mandag i brug i stedet for fredag, da vi på den måde kan præsentere en unik intimkoncert søndag aften leveret af LIS SØRENSEN.

Du kan se hele kalenderen nederst på siden.

Tilmeld dig nu, få gratis bolde og en masse andre fordele
Det er en fordel at tilmelde jeres hold hurtigst muligt. Jo før du tilmelder dig, jo før kan I få booket tid til prøverunden på ankomstdagen, og måske endda få lov at vælge starttider til de øvrige dage. Er I mere end ét hold, der rejser sammen og gerne vil have hus ved siden af hinanden, er det også en fordel at tilmelde sig hurtigst muligt, så det kan lykkes.

Vi har ikke indflydelse på, hvilke huse vi har til rådighed på Enjoy Resorts, men når vi får tildelt husene, vil vi naturligvis prioritere således, at de først-tilmeldte får de mest attraktive placeringer (efter vores vurdering). Der kan også være andre kabaler der skal gå op, men vi gør vores bedste.

Tilmeld dig inden 1. december og få et gratis dusin Vi Elsker Golf bolde til hver spiller på holdet. Det gælder alle arrangementerne! Og ja, du må meget gerne tilmelde dig flere arrangementer 🙂

Betaling og tilmelding
Vi har ændret reglerne lidt ift. betaling således at man nu betaler af to omgange. Ved tilmelding betales mellem 2.400,- og 4.000, pr. hold afhængig af arrangementet, mens anden rate betales, når vi nærmer os arrangementet. Tilmelding er bindende, og beløbene refunderes som udgangspunkt kun ved en aflysning af arrangementet. Kontakt os endelig, hvis I har spørgsmål om dette.

Skift ud på holdet
Skulle en spiller på dit hold blive forhindret i at deltage efter en eller begge betalinger er foretaget, er I meget velkomne til at skifte ud på holdet. Og I kan faktisk også tilmelde et hold med det samme, selvom I måske stadig mangler at finde en spiller eller to.

Kalenderen 2021

  • 5. – 7. juni – Vi Elsker Golf på Rømø (Underholdning v. Lis Sørensen) Læs mere her.
  • 10. – 13. juni – Vi Elsker Golf på Rømø (Underholdning v. Hardinger Band) Læs mere her.
  • 15. – 18. juni – Vi Elsker Golf på Rømø (Underholdning v. Lis Sørensen) Læs mere her.
  • 12. – 15. september – Vi Elsker Golf på Rømø (Underholdning v. Hardinger Band) Læs mere her.

Hjertelige golfhilsner fra jeres dedikerede værter

  • Brian Vester, bv@golfpeople.dk – 3029 8433
  • Andreas Hartø, andreas@golfpeople.dk – 3026 0730