Om GolfPeople

GolfPeople er startet af Brian Vester og tidligere Europa Tour spiller, Andreas Hartø med et ønske om at skabe spændende golfarrangementer til glæde for både den almindelige danske golfspiller og danske virksomheder. De to nøgleord skal være “glæde” og “kvalitet”, hvorfor GolfPeoples første projekt ikke overraskende hed “Vi Elsker Golf på Enjoy Resorts Rømø”. “Vi Elsker Golf” konceptet kan du læse mere om her.

Navnet GolfPeople er et produkt af vores ønske om at involvere forskellige personer fra golfens verden i hvert enkelt projekt. Ligeledes henviser GolfPeople til vores slutbrugere, nemlig danske golfspillere. Med andre ord “Fra GolfPeople til GolfPeople”.

Hvem er Andreas Hartø?
Andreas Hartø kræver for de fleste danske golfelskere ikke megen introduktion. Hartø skød frem på Europa Touren i en ung alder og var et frisk pust i en ellers traditionel og poleret golfverden. Populariteten toppede for den unge Københavneren, da han friede til sin kæreste Louise på Himmerland Hill. Han nåede at spille to sæsoner på European Tour og har desuden tre sejre på Challenge Touren. Sidenhen har Hartø være ansat i DGU, inden han fik sit nuværende job som ekspert-kommentator for Golf TV, hvor man kan følge PGA Touren hver uge. Andreas Hartø har en meget social profil, som vil komme deltagere ved GolfPeople og “Vi Elsker Golf” arrangementer til gode de kommende år.

Hvem er Brian Vester?
Brian Vester har fra 2012 til 2019 været ansat som PR-, kommunikation- og salgsansvarlig hos den danske ECCO Tour. Han har ligeledes arbejdet som pressechef for Made in Denmark. Derved har Vester stået i lære hos Mr. dansk golf, Flemming Astrup. Gennem sine syv år hos ECCO Touren, har Brian Vester opbygget stor ekspertise inden for afvikling af store golfturneringer samt opbygget et stærkt netværk indenfor erhvervslivet i dansk golf. Vester har desuden en bachelor samt kandidat i ledelse fra Copenhagen Business School, hvor fokus mod slutningen primært var på forbrugeradfærd, sportsbranchen og sports sponsorater.

Brian VesterAndreas Hartø
Mobil 30 29 84 33Mobil 30 26 07 30
bv@golfpeople.dkandreas@golfpeople.dk