GolfPeople præsenterer “Rasmus Højgaard Bestball Invitational”

Oplev Rasmus Højgaard ved Rasmus Højgaard Bestball Invitational fra 12. – 14. maj

ARRANGEMENTET ER AFLYST GRUNDET COVID19

Fra 12. – 14. maj inviterer GolfPeople og Rasmus Højgaard til “Rasmus Højgaard Bestball Invitational” i Holstebro Golfklub. Arrangementet er åbent for både private og virksomheder, der ønsker at komme helt tæt på Danmarks pt. hotteste golfspiller.

En hel dag med Rasmus
Onsdag den 13. maj vil de ca. 100 deltagere få mulighed for at hilse på og sludre med Rasmus Højgaard på banen, hvor de også vil se prøver på hans enorme talent. Om aftenen ifm. middagen på Hotel Nørre Vosborg vil der være et eksklusivt og intimt talkshow med Rasmus Højgaard, hvor du selv får mulighed for at stille ham spørgsmål.

Foruden Rasmus Højgaard vil der være foredrag med Andreas Hartø og Thomas Søby, mens der begge aftener vil være LIVE musik på Hotel Nørre Vosborg, hvor også begge middage finder sted. Det er ligeledes på Hotel Nørre Vosborg deltagerne indkvarteres, og det glæder én af mændene bag GolfPeople, at rammerne lever op til indholdet for arrangementet.

– Nørre Vosborg er en fantastisk og autentisk perle, og kender man ikke stedet, kan man godt glæde sig. Det er vigtigt for os, at vi kan garantere at overnatning og maden nu lever op til den fantastiske golfoplevelse på Skovbanen i Holstebro, samt den unikke mulighed for at komme helt tæt på Rasmus Højgaard. Vi føler, at vi har ramt et tårnhøjt niveau på alle parametre, siger medstifter af GolfPeople, Andreas Hartø.

En “All-Inclusive” totaloplevelse
Ved Rasmus Højgaard Bestball Invitational er næsten alt inkluderet. Det er faktisk kun tørsten om aftenen og personlige væddemål, der kan ændre på den oprindelige pris.

Læs mere om program, indhold og pris her.

GolfPeople blev stiftet med ønsket om at lave forskellige golfarrangementer med forskellige “GolfPeople”. Ved Rasmus Højgaard Bestball Invitational består “GolfPeople Teamet” foruden Andreas Hartø og medstifter, Brian Vester af Danmarks eneste Europa Tour caddie, Thomas Søby og Oliver Suhr.

Et regulært Dream Team. Det kan vist kun blive hyggeligt!

Læs mere om Rasmus Højgaard Bestball Invitational by GolfPeople her.

Du kan læse lidt mere om GolfPeople her.