Tag med Andreas Hartø og Brian Vester til magiske Barsebäck, når vi varmer op til RYDER CUP med et forrygende erhvervsarrangement over to dage inkl. overnatning.
Henrik Knudsen kommer og fortæller sine bedste Ryder Cup historier, og du får mulighed for at stille de bedste spørgsmål, du kan komme på.
Arrangementet byder på et spændende 36 hullers bestball-match, hvor du begge dage får lov at spille den tidligere Europa Tour bane, som nu hedder Ocean Course. Banen har de seneste år gennemgået en massiv forandring, og der er smidt mange 100 millioner efter renoveringen og opførsel af både bane, hotel m.m.
Har du ikke for nylig været på Barsebäck, så er det her en gylden chance for at invitere en kunde eller forretningsforbindelse med til to eksklusive dage på et af de mest legendariske golfresorts.
Arrangementet inkluderer
- 2 runder på Ocean Course
- Overnatning på det spritnye hotel
- Morgenmad begge dage
- Lækker 3-retters menu fredag aften (ekskl. drikkevarer)
- Foredrag v. Henrik Knudsen eller Leif Nyholm
- Baneservice begge dage i form af goodie-bag
- Sen frokost (burger) om lørdagen
- Clinic med Andreas Hartø
- Adgang til fitness
- Shuttle mellem hotel og klubhus/restaurant
Pris for deltagelse
Pris pr. person 4.550,- (v. 2 personer i delt dobbeltværelse)
Pris pr. person i enkeltværelse 5.095,-
Obs. Alle priser forstås ekskl. moms og i DKK.
Tilmelding som par eller solo
Da det er en Bestball-turnering, tilmeldes man som udgangspunkt som et par/hold. Ønsker du at deltage alene – uden en makker – vil vi gøre vores bedste for at finde en makker til dig. I så fald er du naturligvis på enkeltværelse-prisen ☺.
Tilkøb:
- Tillæg for enkeltværelse: 545,- pr. person pr. nat
- Tidlig ankomst: Spørg os for pris. I er også velkomne til selv at booke direkte hos Barsebäck.
- Buggy: Bookes i klubben på mail linda.siderup@barseback.com. Pris 450 SEK pr. dag.Allergener: Henvend jer i
- restauranten ved ankomst
Program for arrangementet:
Dag 1) Fredag 5. september
08:00 Lækker morgenmad og velkomst på Barsebäck
09:30 Første runde af matchen – Løbende start fra hul 1
—— Medbragt forplejning i banepose ——
15:00 Frokost
19:00 Lækker 3-retters Gourmet-menu i restauranten (drikkevarer ekskl.)
20:30 Foredrag v. Henrik Knudsen
22:00 – 00:00 Shuttle til hotellet, når man ønsker det
Dag 2) Lørdag 6. september
Fra 07:30 Morgenmad
08:30 Andreas Hartø giver tips og tricks på driving rangen ifm. opvarmningen
09:00 Finalerunde – Løbende start ift. placering efter første runde
——- Medbragt forplejning i banepose ——–
13:00 – 15:00 Frokost (burger), når I kommer ind
15:00 Præmieoverrækkelse
16:00 Farvel og tak for denne gang. Snøft.